Over mij

Ik ben Hetty Drenth-van Bijsterveld en ik ben in juni 2011 afgestudeerd als Pedicure. Voeten verzorgen doe ik met veel plezier en aandacht.

Mijn specialiteiten

Als gediplomeerde pedicure – aangesloten als lid bij ProVoet – heb ik me na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Diabetische voet*

Ruim 10% van alle diabetisch patiënten heeft complicaties aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ ben ik in staat professionele hulp en verzorging te verlenen.

Risicovoet: Reumatische voet *, spastische voet, verwaarloosde en oudere voet.

Voor iemand met reumatische klachten is het noodzakelijk om een pedicure te zoeken die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen.

Nagelbeugeltechniek

Met behulp van metaal maak ik een beugel op maat, die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Nagelreparatie

Met gel worden ontbrekende nagelhoeken, gescheurde nagels, gedeeltelijk ontbrekende nagels en beschadigde nagels weer mooi gemaakt.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

Manicure

Complete hand- en nagelverzorging.

Garantiebepaling

U heeft standaard 7 dagen garantie op alle, door mij, uitgevoerde behandelingen. Deze garantie vervalt als u tussentijds behandelingen laat uitvoeren bij een andere pedicure of als u zelf uw voeten en/of handen gaat behandelen.

Ik doe er alles aan om de kwaliteit te waarborgen. Bent u toch niet tevreden? Laat dit dan alstublieft weten en ik zal samen met u naar een passende oplossing zoeken.

*Ik sta niet ingeschreven in het KRP van Procert. De behandelingen worden bij mij niet vergoed door de zorgverzekeringen.